Aanbevelingen

Dit zeggen anderen over FAS

Ster-score:
Klanten gaven FAS gemiddeld 5.00 op 5 sterren, gebaseerd op 7 beoordelingen.
Dankzij het getalenteerde team van FAS kreeg mijn website een prachtige make-over. Mijn site werd volledig mijn ding zonder dat ik zelf helemaal wist wat ik wilde. Ik voelde mij meteen begrepen, alles sluit perfect aan bij mijn visie en huisstijl.
 
FAS staat daarnaast altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en updates uit te voeren. Ik waardeer de transparante communicatie en de flexibiliteit waarmee het team omgaat met mijn specifieke wensen en eisen.
 
Ik beveel FAS met veel plezier en van harte aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige bedrijfsondersteuning.
 
Bedankt voor jullie uitstekende werk!
Monique Verreydt

Zeer tevreden van Sandra en haar steeds groeiende team! Werken zich snel in, zijn efficiënt en zijn zeer flexibel.

Bedankt voor het buitengewone werk dat FAS levert als administratieve doe-al.

Vanaf het moment dat jullie hier binnenstapten, gaven jullie blijk van een uitzonderlijke toewijding, nauwkeurigheid en professionaliteit. Jullie hebben niet alleen aan de verwachtingen voldaan, maar deze zelfs overtroffen. FAS staat voor kwaliteit, daar ben ik van overtuigd!

Wat jullie nog meer onderscheidt, is jullie vermogen om in teamverband te werken en effectief te communiceren. Bedankt voor het harde werk en de toewijding. We kijken uit naar een voortzetting van deze succesvolle samenwerking.

Lars Fosté

Voor alle praktische, administratieve, logistieke ondersteuning, 1 adres. Het team van FAS lost het voor je op! Een top-service!

Kelly Van Meldert

Ik heb nu een prachtig opgebouwde website. Hartelijk dank voor jullie inzet en het mooie resultaat! Ik vind het een sprekende website.Ik heb nu een prachtig opgebouwde website. Hartelijk dank voor jullie inzet en het mooie resultaat! Ik vind het een sprekende website.

Charlotte Forrier

Jullie zijn echte tornado’s. Vooral voor de support in de late uren. Op jullie kunnen we bouwen. Grote dank.

Luc Limère

Sandra is een top dame! Ze heeft een jarenlange ervaring als expediteur, en administratie is haar 2de natuur. Ze is erg gedreven en zal er alles aan doen om een opdracht goed uit te voeren.

Mieke Cassiers

We waren op zoek naar iemand die ons één dag in de week kon assisteren met onze administratie. We waren hier wanhopig naar op zoek tot we bij FAS terechtkwamen. Hier ben je aan het juiste adres voor ordelijke en correcte administratie! Een hele verademing voor ons team!

Kevin Van den Broeck

Laat hier jouw beoordeling over FAS achter:

Strong Testimonials formulier inzending spinner.
waardering velden