FAS Forward

De stroomversnelling die jij nodig hebt voor een succesvolle coaching business

Totaalondersteuning voor coaches

FAS groeide naar méér dan administratieve ondersteuning en krijgt sindsdien meer en meer vraag van dienstverlenende ondernemers en specifiek coaches voor totaalondersteuning van hun bedrijf. Daarom werkten we voor coaches onze subdivisie FAS Forward uit. Een totaalpakket voor:

Office
management

De mailbox beheren, telefoontjes doen, klantvragen opvolgen, KMO portefeuille administratie, documentbeheer, digitalisatie… Alle achterliggende processen die bij jouw bedrijf komen kijken en je niet zelf hoeft uit te voeren, kan je snel en efficiënt uit handen geven aan ons.

Financiële administratie

Je hoeft je niet langer zorgen te maken over de vervelende maar o zo belangrijke taken als offertes opstellen, facturen inboeken, betalingen opvolgen en aanmaningen doen.
Je boekhouding wordt tot in de puntjes voorbereid en opgevolgd in direct contact met je boekhouder.

Logistieke ondersteuning

Geen stress meer over een komend event, workshop of coaching sessie. Laat de logistiek aan ons over. Alles praktisch geregeld en technisch in orde. Materialen? Die zijn mooi op tijd klaar en ter plekke.

Marketing en communicatie ondersteuning

Je moet al zo veel ballen in de lucht houden en dan zou daar ook nog een up-to-date website, actieve social media en een maandelijkse nieuwsbrief bij moeten komen. Oei, en voor dat persbericht is het nu te laat. Wij helpen je graag met je marketing en communicatie management én denken met je mee.

Ons team van experts en partners staat klaar om jou en je business de boost te geven die je verdient!

Yes, exact wat ik nodig heb!

Ik ben nog niet klaar voor totaalondersteuning

We begrijpen dat niet iedereen de middelen heeft om meteen voor totaalondersteuning te gaan. Daarom hebben we onze jarenlange ervaring in behapbare (en budgetvriendelijke) tips, tricks en tools gegoten die wij jou gratis of voor een kleine prijs ter beschikking stellen. Hiermee kan je meteen aan de slag zonder grote investeringen.

Community: Wij willen coaches verenigen. Daarom richtten we de FAS Forward community op. Voor alle coaches om met elkaar in contact te komen, elkaar te ondersteunen en van elkaar te leren. Hier delen we ook interessante tips, tricks en tools in. Word vlug lid van onze community op Facebook: De Coach Community door FAS Forward

Shop: In onze FAS Forward shop vind je handige tools om zelf aan de slag te gaan.

Nieuwsbrief: Schrijf in op onze nieuwsbrief, zo ben je altijd op de hoogte van alle interessante nieuwtjes, tips, tricks en tools.