Elk jaar boekt Sandra een week vakantie in Oostende om naar W-Fest te gaan. Dit jaar was dat niet anders. Van 19 tot en met 27 augustus vertoefde Sandra aan zee. Dat was de uitgelezen kans om een dagje naar Oostende te trekken met het FAS marketing team.

Dinsdag 22 augustus was de uitgekozen dag en zo stonden we om 8u ’s ochtends klaar aan kantoor om richting Oostende te bollen. Bestemming: parking Zeedijk, ETA: 10u00. Zij het niet dat er hier en daar iets mis moest lopen…

Even onderweg

We speelden een klein uur kwijt door een plots opkomende file. De boosdoener was een omgekantelde vrachtwagen. Toen we na de file voorbij de splitsing voor Oostende reden, begon de chauffeur al iets in de mot te hebben. Maar bon, de gps zal wel gelijk hebben… We kwamen aan in Nieuwpoort en toen viel de frank; de chauffeur had parking Zeedijk in Nieuwpoort aangeduid in plaats van Oostende. “Nieuwpoort leek in een oogopslag op Oostende op de kaart!” Hop, een half uur erbij.

Rond 11u30 kwamen we eindelijk toe op de juiste plek. Sandra had ontbijt voorzien dat ondertussen een lunch geworden was. Die smaakte eens zo goed na het auto avontuur.

Na de lunch was het tijd om te vergaderen en te brainstormen. Sandra bracht iedereen up-to-date over de laatste nieuwe ontwikkelingen en we schreven gedetailleerd uit wat we moesten fotograferen en filmen in Oostende en waar we dat moesten doen. Nog even de planning overlopen voor de dag en dan vooruit met de geit!

Tijd voor content

Als eerste trokken we naar het Leopoldpark. Dit prachtig stukje groen in het bruisende centrum is een mooie plek in Oostende om content te maken.

Na het park trokken we naar het strand zelf. Want je kan toch niet naar zee gaan zonder effectief naar de zee te gaan?

Alvorens we onze voeten in het zand zetten, nestelden we ons even in een beachbar voor wat verfrissing, want ondertussen was de zon erdoor gekomen en begon die al goed te branden. Natuurlijk was de beach bar en een cocktail in de hand ook onderdeel van ons content plan.

Oké, tijd voor zand tussen de tenen en even pootje te baden. Dat pootjebaden voelde aangenaam genoeg voor de jongens om hun zwembroek te gaan aandoen voor nog een snelle duik in de zee. En dat was meteen een goeie gelegenheid voor wat extra content.

Goed gewerkt

Om de werkdag af te sluiten, trokken we naar Mommy’s Bastards. Deze gezellige foodbar is zeker en vast een aanrader. Als FAS’ers voelden we ons helemaal thuis tussen de Bastards.

Na het lekkere en uitgebreide diner haastten we ons terug naar de zeedijk om samen te genieten van de zonsondergang. Want we moesten en zouden de zon zien zakken in de zee!

En zo konden we met een voldaan gevoel terug naar Keerbergen waar we deze keer op amper anderhalf uur tijd raakten.

Een geslaagde dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *